FIRMAUDSMYKNING

FIRMAUDSMYKNING 

Skal jeg udsmykke din virksomhed?
Jeg kommer gerne på et uforpligtende besøg og giver et bud på udsmykningen af jeres lokaler, samt en fast pris tilpasset netop jeres arbejdsplads ønsker og behov. Ingen opgaver er for små til min interesse, og ingen opgave er for store, så tøv ikke med at kontakte mig.


Jeg er oprindeligt uddannet møbel og indretningsarkitekt fra arkitektskolen i Århus, så jeg er specialiseret i at lave udsmykninger, der passer til den enkelte virksomheds ønskede profil, indretning, farver, størrelse, etc. 

 


Fordele ved kunst i virksomheden

Ens omgivelser er vigtige. Og lige såvel som man udvælger kunst og møbler til sit hjem, som gør en glad og tilpas, er det vigtigt på arbejdspladsen - om end ikke vigtigere. Det er her vi har brug for behagelige og inspirerende omgivelser, der giver os lyst til at møde hver eneste dag. Arbejdspladsen er vores andet hjem, hvor vi tilbringer mere tid end i vores egen stue, og god kunst på arbejdspladsen skaber grundlag for kreativitet, innovation, samt glade og tilfredse medarbejdere, som vi vil påstå i sidste ende sætter præger jeres virksomheds bundlinje.


  1. God kunst på væggene skaber grundlag for et arbejdsmiljø, hvor ansatte kan være kreative, lade sig inspirere, samt være produktive.
  2. God kunst afspejler virksomhedens sans for kvalitet og kreativitet.
  3. God kunst signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser, samt samarbejdspartnere.


Skal vi tage en kop kaffe?

Skriv eller ring til mig og få et uforpligtende tilbud og hør hvordan jeg kan hjælpe med at skabe et kreativt og innovativt miljø.


Mobil: 27303812  /   Mail: annemettecortsen@outlook.dk


Afskrivning af kunst (læs mere her)

Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan afskrives efter den såkaldte saldometode med op til 25 % om året. Altså efter samme regler som inventar. Der kan foretages fuld afskrivning i anskaffelsessåret, også selvom købet sker i slutningen af regnskabsåret.

Hvis købesummen er på 31.000 kr. (2022) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt.


De særlige regler gælder kun for originale billedkunstneriske værker. Det vil sige malerier, skulpturer, grafik, fotografisk kunst, installationskunst og lignende. Der skelnes mellem kunstværker, der hænges eller stilles op, og kunstværker, som er en del af en bygning.


Når det gælder grafiske og fotografiske værker, er det et særskilt krav, at de er nummererede og signeret af kunstneren og kun fremstillet i et begrænset oplag. Reproduktioner er ikke omfattet af reglerne.


Kunstværket skal være et førstegangskøb og skal købes direkte af kunstneren eller af et galleri, der har kunstværket i kommission.


Reglerne kan ikke anvendes, hvis virksomheden køber kunstværket af en kunstner, som er i familie eller på anden måde nærtstående til virksomhedens ejer.


God kunst signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser, samt samarbejdspartnere.