Gavekort


GAVEKORT

Gavekortet kan købes i mit atelier: Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup

Mail: annemettecortsen@outlook.dk ●  Mobil: 27303812
ØNSK DIG EN GAVE FOR LIVET


HVAD FÅR MAN?

Med et kunstgavekort til mit atelier, kan du i ro og mag besøge mit atelier eller min hjemmeside og forelske dig i det helt rigtige kunstværk og købe det, når det passer dig. Du vælger altså selv, hvad der skal hænge på din væg - og der skulle være rig mulighed for at finde noget, der passer netop dig.


MEN ER KUNST IKKE DYRT?

Jeg har noget i alle prisklasser og til alle gavebudgetter. Det vil sige, at dit kunst-gavekort både passer til en gave fra din kæreste, eller hvis dine venner vil gå sammen om en større gave.


HVORFOR ØNSKE SIG KUNST?

En kunst-gave er langt mere end en gave, det er et minde. Et minde om dagen hvor du får kunstværket og et minde om dem der har givet dig gaven.


Har du spørgsmål så kontakt mig endelig på annemettecortsen@outlook.dkBestilling af gavekort


Du kan selv vælge hvilket beløb gavekortet skal lyde på.


Send mig en mail hvor du skriver hvad gavekortet skal lyde på, og jeg sender dig en faktura på beløbet. Mail: annemettecortsen@outlook.dk


Fakturaen kan betales med mobilepay eller via overførsel.


Når fakturaen er betalt sendes print-selv gavekortet som en PDF-fil på din mail. Du kan herefter udskrive print-selv gavekortet eller videresende print-selv gavekortet direkte til modtagerens e-mail.


Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelse og kan benyttes til at købe alle slags værker på www.annemettecortsen.dk


Gavekortet er kun er gyldigt med et serienummer.


Hvis du kun indløser noget af gavekortet, laver jeg et nyt gavekort på resten af beløbet. Det er ikke muligt at få restbeløbet udbetalt som kontanter.