KUNST

KUNST ● Big Art at home

Malerierne kan købes i mit atelier: Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup ● Mail: annemettecortsen@outlook.dk ●  Mobil: 27303812Understående ser du mine større værker.  Ønsker du at købe et af værkerne, eller ønsker du at få nogle af værkerne til prøveophængning i dit hjem, skriver du hvilke værker det drejer sig om, og vi aftaler tidspunkt der passer dig.


E-Mail: annemettecortsen@outlook.dk

OM MINE VÆRKER


Mine værker, uanset om det er skulpturer eller malerier, afbilleder mennesket som en del af naturen. Jeg maler og skulpturerer kvinder, skildret med en krukke som underkrop og overkrop i symbiose med planter. Værkerne viser ofte blottede barme og kønslem. De symboliserer, at vi skal turde blotte os for hinanden, ligesom de også fortæller om menneskets seksualitet, kroppens og naturens processer og forgængelighed.


Naturen repræsenterer for mig, det vi alle er en del af, nemlig livets cyklus. For stort set alt i naturen spirer, blomstrer, visner og dør og jeg er meget bevidst om den stærke symbiose, der ligger i naturen, og mennesket som subjekt heri.


Velkommen i mit univers.