Store malerier


STORE MALERIER  Acrylic on canvas ● Akryl på lærred

Malerierne kan købes i mit atelier eller bestilles på mail: Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup ● Mail: annemettecortsen@outlook.dk ●  Mobil: 27303812

Understående ser du et udvalg af mine større værker. Mine værker afbilleder mennesket som en del af naturen. Jeg maler og skulpturerer kvinder, skildret med en krukke som underkrop og overkrop i symbiose med planter. Værkerne viser ofte blottede barme og kønslem. De symboliserer, at vi skal turde blotte os for hinanden, ligesom de også fortæller om menneskets seksualitet, kroppens og naturens processer og forgængelighed.


Naturen repræsenterer for mig, det vi alle er en del af, nemlig livets cyklus. For stort set alt i naturen spirer, blomstrer, visner og dør og jeg er meget bevidst om den stærke symbiose, der ligger i naturen, og mennesket som subjekt heri.


Ønsker du at købe et af værkerne eller ønsker du at få nogle af værkerne til prøveophængning i dit hjem, skriver du hvilke værker det drejer sig om, og vi aftaler tidspunkt der passer dig.


E-mail: annemettecortsen@outlook.dk

COPYRIGHT (OPHAVSRET) - Anne-Mette Cortsen har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Anne-Mette Cortsen har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Anne-Mette Cortsen på annemettecortsen@outlook.dk eller på mobil: 27303812