Små og store vækstmalerier

VÆKSTMALERIER  Acrylic on canvas

Malerierne kan købes i mit atelier eller bestilles på mail: Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup ● Mail: annemettecortsen@outlook.dk ●  Mobil: 27303812

Mine malerier tager afsæt i grafiske bearbejdninger af naturen.

 

De viser forenklede vækster i geometriske og farverige mønstre. Det er frontmotiver uden skyggevirkning og som opleves todimensionelt.

 

Jeg interesserer mig for naturen og væksters særegne karakter. Jeg maler vækster som farvestrålende, unikke personligheder med referencer til mennesket. Jeg er meget optaget af den stærke symbiose, der ligger i naturen, og mennesket som subjekt heri.


Ønsker du at købe et af værkerne eller ønsker du at få nogle af værkerne til prøveophængning i dit hjem, skriver du hvilke værker det drejer sig om, og vi aftaler tidspunkt der passer dig.

COPYRIGHT (OPHAVSRET) - Anne-Mette Cortsen har ophavsretten til alle malerier, fotos og tekster på denne hjemmeside, samt til billeder, der linker hertil via internettet. Anne-Mette Cortsen har frembragt originalværkerne ved egen skabende indsats. Værkerne er derfor beskyttet mod efterligning, reproduktion, kopiering, seriefremstilling osv. af den danske ophavsretslov. Ønsker du at gøre kommercielt brug af billeder eller dele heraf fra sitet, bedes du kontakte Anne-Mette Cortsen på annemettecortsen@outlook.dk eller på mobil: 27303812