KUNSTFORENINGER


KUNSTFORENINGER


Jeg tilbyder at udstille mine værker i Jeres kunstforening


Billedkunst skaber enestående muligheder for løbende at tilføre fornyelse og dynamik i de vante omgivelser. I kan eksperimentere med forskellige værker - tilføre ny energi og overraskende udtryk - ikke blot til inspiration for medarbejderne, men også for eksterne gæster i huset.


Min erfaring er, at ordningen ofte er en øjenåbner, der skaber liv, salg af værker til medarbejdere og forretningsforbindelser - og ikke mindst noget at tale om sammen.


Jeg står for levering og afhentning af udstillingen. Ved udstilling mere end 100 km/1 times kørsel fra Skødstrup bruges fragtselskab.


Jeg udfærdiger prisliste og beskrivelse af mig som kunstner, så kunstforeningens medlemmer hurtig kan danne sig et godt overblik over udstillingen.


Kunstforeningen står selv for ophængningen, såfremt andet ikke er aftalt.


I forbindelse med en udstilling af mine malerier forpligter kunstforeningen sig til et garantikøb på  5.000 kr. - 10.000 kr. pr. mdr. Prisen varierer alt efter hvor i landet kunstforeningen ligger og hvor mange malerier kunstforeningen skal bruge.


Udstillingen består af ca. 10 - 20 værker, men det endelige antal vil blive aftalt i samråd med kunstforeningen.


Udstillingens varighed er 1 mdr., såfremt andet ikke aftales.Referencer/ kunstforeninger


DR Radiohuset i Kbh., Aller Press i Valby, Coca Cola Company Danmark,  Novo Nordisk i Bagsværd, Maersk Air i Kbh., Alm. Brand i Kbh., Arla foods i Viby, Odense Marcipan, Herning kommune, Skive kommune, Egmont i Hellerup, 3F i Kbh., Nordjyske medier i Ålborg, TDC i Kbh. Odense Kommune, FSB i Kbh., Niras i Århus, Cowi, DSB2, PFA, Aarhus Tech og mange mange flere...