FIRMAUDSMYKNING

FIRMAUDSMYKNING / KØB OG LEJE 

Jeg assisterer gerne med indretning af virksomheden

Jeg kommer gerne på et uforpligtende besøg og giver et bud på udsmykningen af jeres lokaler, samt en fast pris tilpasset netop jeres arbejdsplads ønsker og behov. Ingen opgaver er for små til min interesse, og ingen opgave er for store, så tøv ikke med at kontakte mig.


Jeg er oprindeligt uddannet møbel og indretningsarkitekt fra arkitektskolen i Århus, så jeg er specialiseret i at lave kunst, der passer til den enkelte virksomheds ønskede profil, indretning, farver, størrelse, etc. 

 

Leje af malerier
For et beskedent beløb om måneden har I mulighed for løbende udskiftning af malerier og derved skaber kreativ forandring i virksomheden. Lejeudgifter af kunstværker i bestemte perioder, vil normalt kunne fratrækkes som en helt almindelig driftsomkostning


Fordele ved kunst i virksomheden

Ens omgivelser er vigtige. Og lige såvel som man udvælger kunst og møbler til sit hjem, som gør en glad og tilpas, er det vigtigt på arbejdspladsen - om end ikke vigtigere. Det er her vi har brug for behagelige og inspirerende omgivelser, der giver os lyst til at møde hver eneste dag. Arbejdspladsen er vores andet hjem, hvor vi tilbringer mere tid end i vores egen stue, og god kunst på arbejdspladsen skaber grundlag for kreativitet, innovation, samt glade og tilfredse medarbejdere, som vi vil påstå i sidste ende sætter præger jeres virksomheds bundlinje.

God kunst på væggene skaber grundlag for et arbejdsmiljø, hvor ansatte kan være kreative, lade sig inspirere, samt være produktive

God kunst afspejler virksomhedens sans for kvalitet og kreativitet

God kunst signalerer overskud og succes overfor kunder, forretningsforbindelser, samt samarbejdspartnere


Afskrivning af kunst

Udgifter til køb af kunstværker, der hænges op eller stilles op i virksomhedens lokaler, kan afskrives efter den såkaldte saldometode med op til 25 % om året. Altså efter samme regler som inventar. Der kan foretages fuld afskrivning i anskaffelsessåret, også selvom købet sker i slutningen af regnskabsåret.

Hvis købesummen er på 13.800 kr. (2019) eller mindre pr. værk, kan virksomheden trække hele beløbet fra i det år, hvor kunstværket bliver købt


Skriv til mig

Skriv eller ring til mig og få et uforpligtende tilbud og hør hvordan jeg kan hjælpe med at skabe et kreativt og innovativt miljø.


Mobil: 27303812  /   Mail: annemettecortsen@outlook.dk