Værkliste / Galleri Norup

VÆKSTLAG 

Soloudstilling med Anne-Mette Cortsen

Den 10. nov - 8. dec. 2023

Vi er ikke kun formet af vækstlaget i naturen, men også af vores eget personlige vækstlag, vores opvækst og opdragelse. Det er disse faktorer, der har formet os til de mennesker, vi er i dag.


Vores vækstlag i form af vores opvækst og opdragelse har haft en afgørende indflydelse på vores udvikling. Det er i disse tidlige år, at vi lærer fundamentale værdier, normer og adfærdsmønstre, der kommer til at præge os resten af vores liv. Vores forhold til vores forældre, søskende og andre vigtige personer i vores liv har også en stor indvirkning på, hvordan vi ser verden og forstår vores plads i den.


Ligesom vækstlaget i naturen er vores personlige vækstlag afgørende for vores sunde udvikling. Det er gennem vores opvækst, at vi får den næring og støtte, der er nødvendig for vores fysiske, mentale og følelsesmæssige velvære. Ligegyldigt om vores vækstlag har været fyldt med kærlighed, støtte og omsorg eller har været præget af udfordringer og modgang, så har det været med til at forme os.


På samme måde som vækstlaget i naturen er nødvendigt for planternes sunde vækst, er vores personlige vækstlag nødvendigt for vores egen personlige udvikling. Det er vigtigt at huske på, at vi er en del af en større sammenhæng. Vores forbindelse til naturen og vores personlige vækstlag er tæt forbundet og påvirker hinanden.


I mine malerier ønsker jeg at bringe fokus på både vækstlaget i naturen og vores personlige vækstlag. Jeg ønsker at skabe en forbindelse mellem dem og understrege vigtigheden af at bevare og respektere både vores naturlige omgivelser og vores personlige historie. Vi er formet af både vækstlaget i naturen og vores egen personlige vækstlag, og det er vigtigt at værdsætte begge dele i vores stræben efter en bæredygtig og meningsfuld tilværelse.