Book en fremvisning

Book en fremvisning

For at booke en fremvisning skal du sende mig en mail på annemettecortsen@outlook.dk med ønsker om besøgstidspunkt og valg af malerier. Sammen finder vi et tidspunkt der passer os begge.


Besøget er gratis og uforpligtende.


Jeg kan medbringe op til 8 forskellige malerier, afhængigt af  størrelse.


Gå på opdagelse og find dine favoritmalerier blandt det store udvalg på min hjemmeside.


Når jeg er på besøg, tager jeg malerierne og holder dem op på dine vægge, så du kan betragte dem fra forskellige vinkler og vurdere, hvordan størrelserne, farverne og motiverne passer ind i rummet.


Er du i tvivl om hvilke malerier der passer til dit hjem eller din virksomhed, guide jeg dig gerne.


Du kan fx sende mig et billede af rummet og den væg hvor du gerne vil have maleriet hængt op. Så kan jeg hjælpe dig med at udvælge de malerier, jeg synes passer bedst ind.


Hvis du ønsker at købe et af malerierne, skal du betale ved besøgets afslutning med MobilePay.


Der tages højde for, at et maleri kan være solgt inden besøget, i så fald får du besked.


Der er mange fordele ved at se malerierne i dit eget hjem. Du vil kunne opleve alle maleriernes detaljer og nuancer, som desværre går tabt, når du kun ser dem online. Derudover får du mulighed for at vurdere, hvilken størrelse maleri der passer bedst til din væg, samt hvilke farver og motiver der bedst komplementerer din indretning.


Jeg glæder mig til at pryde dine vægge.


Malerivæg af Anne-Mette Cortsen
Malerier af Anne-Mette Cortsen


Atelier    Anne-Mette Cortsen  ●  Tronkærgårdsvej 258  ●  8541 Skødstrup  ●  Mobil: +45 27 30 38 12  ●  Mail: annemettecortsen@outlook.dk