Kunstforeninger

Udstilling i din kunstforening


Ønsker du en udstilling af mine værker i Jeres kunstforening?

 

Billedkunst skaber enestående muligheder for løbende at tilføre fornyelse og dynamik i de vante omgivelser. I kan eksperimentere med forskellige værker - tilføre ny energi og overraskende udtryk - ikke blot til inspiration for medarbejderne, men også for eksterne gæster i huset.

 

Min erfaring er, at ordningen ofte er en øjenåbner, der skaber liv, salg af værker til medarbejdere og forretningsforbindelser - og ikke mindst noget at tale om sammen.

 

Jeg står for levering og afhentning af udstillingen. Ved udstilling mere end 100 km/1 times kørsel fra Skødstrup bruges fragtselskab.

 

Jeg udfærdiger prisliste og beskrivelse af mig som kunstner, så kunstforeningens medlemmer hurtig kan danne sig et godt overblik over udstillingen.

 

Kunstforeningen står selv for ophængningen, såfremt andet ikke er aftalt.

 

I forbindelse med en udstilling af mine malerier forpligter kunstforeningen sig til et garantikøb på  5.000 kr. - 10.000 kr. pr. mdr. Prisen varierer alt efter hvor i landet kunstforeningen ligger og hvor mange malerier kunstforeningen skal bruge.

 

Udstillingen består af ca. 10 - 20 værker, men det endelige antal vil blive aftalt i samråd med kunstforeningen. I bestemmer selv om det skal være kvindemalerier, vækstmalerier eller en blanding.

 

Udstillingens varighed er 1 mdr., såfremt andet ikke aftales.

 

 

Referencer/ kunstforeninger

DR Radiohuset i Kbh., Aller Press i Valby, Coca Cola Company Danmark,  Novo Nordisk i Bagsværd, Maersk Air i Kbh., Alm. Brand i Kbh., Arla foods i Viby, Odense Marcipan, Herning kommune, Skive kommune, Egmont i Hellerup, 3F i Kbh., Nordjyske medier i Ålborg, TDC i Kbh. Odense Kommune, FSB i Kbh., Niras i Århus, Cowi, DSB2, PFA, Aarhus Tech og mange mange flere...

 

KUNSTFORENINGER


Åbningstider

Du er meget velkommen til et besøg i mit atelier. Jeg har åbent alle dage efter aftale - også aftener og weekender. Køb eller udstilling?

Ønsker du at købe et af mine malerier, bestille et personligt maleri eller udstille mine malerier, bedes du kontakte mig på mobil eller mail. 


Facebook

Billedkunstner Anne-Mette CortsenInstagram

artist_annemettecortsen


Atelier

Tronkærgårdsvej 258, 8541 Skødstrup

Åbent alle dage efter aftale.Kontakt

Atelieret Anne-Mette Cortsen

Tronkærgårdsvej 258

8541 Skødstrup

Mobil: 27 30 38 12

Mail: annemettecortsen@outlook.dk


Har du et skønt udstillingssted?


Jeg er altid åben for samarbejde med etablerede og seriøse gallerier, kunstforeninger og andre skønne udstillingssteder.


Kontakt

Mobil: 27 30 38 12

Mail: annemettecortsen@outlook.dk