Til Kunstforeninger

TIL KUNSTFORENINGER

Jeg vil meget gerne udstille i din kunstforening. Min erfaring er, at ordningen ofte er en øjenåbner, der skaber liv, salg af værker til medarbejdere og forretningsforbindelser - og ikke mindst noget at tale om sammen.

 

  • Jeg står for levering og afhentning af udstillingen. Ved udstilling mere end 100 km/1 times kørsel fra Skødstrup bruges fragtselskab.

  • Jeg udfærdiger prisliste og beskrivelse af mig som kunstner, så kunstforeningens medlemmer hurtig kan danne sig et godt overblik over udstillingen.
     
  • Kunstforeningen står selv for ophængningen, såfremt andet ikke er aftalt.

  • I forbindelse med en udstilling af mine malerier forpligter kunstforeningen sig til et garantikøb. Prisen varierer alt efter hvor i landet kunstforeningen ligger, og hvor mange malerier kunstforeningen skal bruge.

  • Udstillingen består af 10 - 15 værker, men det endelige antal vil blive aftalt i samråd med kunstforeningen. I bestemmer selv om det skal være kvindemalerier, vækstmalerier eller en blanding.

  • Udstillingens varighed er 1 mdr., såfremt andet ikke aftales.


Billedkunst skaber enestående muligheder for løbende at tilføre fornyelse og dynamik i de vante omgivelser. I kan eksperimentere med forskellige værker - tilføre ny energi og overraskende udtryk - ikke blot til inspiration for medarbejderne, men også for eksterne gæster i huset.


Tøv ikke med at kontakte mig.


Referencer/ kunstforeninger

DR-Byen i Kbh., Aller Press i Valby, Coca Cola Company Danmark, Novo Nordisk i Bagsværd, Maersk Air i Kbh., Alm. Brand i Kbh., Arla foods i Viby, Odense Marcipan, Herning kommune, Skive kommune, Egmont i Hellerup, 3F i Kbh., Nordjyske medier i Ålborg, TDC i Kbh. Odense Kommune, FSB i Kbh., Niras i Århus, Cowi, DSB2, PFA, Aarhus Tech og mange mange flere...

Har du et skønt udstillingssted?

Jeg er altid åben for samarbejde med etablerede og seriøse gallerier, kunstforeninger og andre skønne udstillingssteder.


Kontakt

Atelieret Anne-Mette Cortsen

Tronkærgårdsvej 258

8541 Skødstrup

Mobil: 27 30 38 12

Mail: annemettecortsen@outlook.dk


En udstilling består typisk af 12 malerier i forskellige størrelser. Foto: Kim Matthäi Leland.